21 123
發新話題

IWC有無可能平咁多

IWC有無可能平咁多

最近見有間水貨鋪IW327004賣$23K,見佢有實店,又有正品正貨標籤,應該就唔係假野,想問呢個價入唔入得過,謝謝!

就咁睇價錢真係好難答到你,假野都可以跟正價賣,你講間野叫咩名??

回復 1# 的帖子

就咁聽落好似抵買!咩鋪頭黎架?!

回復 2# 的帖子

有正貨貼又唔驚假既,不過我覺得有保養重要啲~

引用:
原帖由 minhowtt 於 2017-5-9 16:20 發表
就咁睇價錢真係好難答到你,假野都可以跟正價賣,你講間野叫咩名??
間野叫做Rare Rxxx,起tst,係賣得幾平,有冇ching起佢度買過錶??

引用:
原帖由 ninestarr 於 2017-5-9 16:31 發表
係呀!就咁睇真係好抵買嫁!係樓上水貨鋪黎既~

引用:
原帖由 mercimaco 於 2017-5-9 16:41 發表

間野叫做Rare Rxxx,起tst,係賣得幾平,有冇ching起佢度買過錶??
我上星期先係佢度訂左隻錶,都係我FD介紹我去,冇咩問題,我FD買果隻錶都齊曬保卡,說明書+盒,同埋呢間個價係做得幾抵,況且如果係香港賣假錶,一早通曬天啦

引用:
原帖由 ninestarr 於 2017-5-9 16:31 發表
佢間鋪錶款多~個價做得幾抵!如果想買錶可以去睇下~

引用:
原帖由 mercimaco 於 2017-5-9 16:41 發表

我好似有聽朋友講過衣間D Sales幾好幾專業~

引用:
原帖由 OmGki 於 2017-5-9 17:28 發表

我上星期先係佢度訂左隻錶,都係我FD介紹我去,冇咩問題,我FD買果隻錶都齊曬保卡,說明書+盒,同埋呢間個價係做得幾抵,況且如果係香港賣假錶,一早通曬天啦 ...
所以真係信得過?!

21 123
發新話題